Startpagina Sitemap

begeleid zelfstandig leren home
opsommingsteken Home
 
opsommingsteken Wat is ...
 
opsommingsteken Waar ...
 
opsommingsteken Didactiek
 
opsommingsteken Overzicht ...
 
opsommingsteken Voordelen
 
opsommingsteken Kalender
 
opsommingsteken Meer info...
 
opsommingsteken Bestellen
 
opsommingsteken Contact
 

Cursussen, punten en evaluaties exporteren


De cursussen in BZL-digitaal zijn zo opgesteld dat zowel de leerkracht als de leerling hun cursus op een eenvoudige manier kan meenemen in een ander formaat. Afhankelijk van de toepassing kan dit dan een webpagina zijn of in Ms Word of Ms Excel. Enkele voorbeelden

opsommingsteken De leerkracht kan een ingevulde cursus van de leerling exporteren naar een webpagina zodat je de cursus op netjes kan afdrukken.
opsommingsteken De leerkracht kan een lege cursus exporteren naar Microsoft Word om deze verder te bewerken of af te drukken als syllabus.
opsommingsteken De leerkracht kan de punten van de leerlingen of de evaluaties van de cursussen exporteren naar Microsoft Excel om verder te bewerken in hun puntenboek of te voorzien van enkele grafieken.
opsommingsteken De leerkracht kan alle antwoorden en punten per klas exporteren zodat hij/zij deze digitaal kan bewaren voor de doorlichting van zijn vak.
opsommingsteken De leerling kan zijn eigen ingevulde cursus exporteren naar een webpagina om zo een afdruk te hebben ervan.
Nieuws

opsommingsteken BZL-digitaal is één van de goedkoopste digitale leeromgevingen op de markt. Vraag hier de kostprijs aan voor uw groep studenten.
 
opsommingsteken BZL-digitaal: een leerpad met nu 12 verschillende vraagtypes.
 
opsommingsteken Een gratis demo in je school? Vraag het hier aan.

opsommingsteken Nieuw: attituderapport
© 2002-2024 Kris Mostrey

Alle rechten voorbehouden